1 ou;
1 morcov ;
1/2 rădăcină păstârnac ;
1/2 rădăcină pătrunjel ;
1/2 rădăcină pătrunjel ;
1/2 rădăcină mică ţelină ;
1 ceapă ;
1 ceapă ;
1 cartof ;
aprox 50 gr brocoli
1/2 dovlecel mediu ;
1/2 dovlecel mediu ;
1/2 roşie cherry
Mod de preparare:
Se curăţă legumele şi se pun la fiert într-un litru şi jumătate de apa. În momentul fierberii se mai adaugă apă dacă aceasta scade, având grijă să fie tot timpul aceeaşi cantitate de apă. După fierbere se aruncă ceapa şi cartoful. Se pasează restul şi se adaugă din apa fiartă până are consistenţa unei smântâni. Se spală oul şi se pune la fiert într-un ibric plin cu apă şi se fierbe până este tare. Se scoate gălbenuşul şi se pasează, după care se adaugă din crema de legume, atât cât mănâncă bebeluşul. Albuşul nu se dă bebeluşului până la 1 an. Când începem sa dăm gălbenuş bebeluşului avem grijă să dăm un sfert de gălbenuş de 3 ori în prima săptămână. Adăugăm treptat căte un sfert pe săptămână până ajungem la un galbenuş întreg.
Mod de preparare:
Se curăţă legumele şi se pun la fiert într-un litru şi jumătate de apa. În momentul fierberii se mai adaugă apă dacă aceasta scade, având grijă să fie tot timpul aceeaşi cantitate de apă. După fierbere se aruncă ceapa şi cartoful. Se pasează restul şi se adaugă din apa fiartă până are consistenţa unei smântâni. Se spală oul şi se pune la fiert într-un ibric plin cu apă şi se fierbe până este tare. Se scoate gălbenuşul şi se pasează, după care se adaugă din crema de legume, atât cât mănâncă bebeluşul. Albuşul nu se dă bebeluşului până la 1 an. Când începem sa dăm gălbenuş bebeluşului avem grijă să dăm un sfert de gălbenuş de 3 ori în prima săptămână. Adăugăm treptat căte un sfert pe săptămână până ajungem la un galbenuş întreg.
Restul cremei de legume se dă la
frigider până a doua zi când se poate combina cu carne.
Poftă bună!.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu