Ingrediente:
50 gr piept de pui ;
1 morcov ;
1/2 rădăcină păstârnac ;
1/2 rădăcină pătrunjel ;
1/2 rădăcină pătrunjel ;
1/2 rădăcină mică telină;
1 ceapă ;
1 ceapă ;
1 cartof ;
aprox 50 gr brocoli
1/2 dovlecel mediu ;
1/2 dovlecel mediu ;
1/2 roşie cherry
Mod de preparare:
Se spală pieptul de pui şi se pune la fiert separat. Se curaţă legumele şi se pun la fiert in 1 litru şi jumătate de apă. În momentul fierberii se mai adaugă apă daca aceasta scade, având grijă să fie tot timpul aceeaşi cantitate de apă. După fierbere se aruncă ceapa şi cartoful. Se pasează restul şi se adaugă din apa fiartă până are consistenţa unei smântâni. Când este gata pieptul de pui se toacă mărunt şi se adaugă la crema de legume incepând cu 1 lingură în prima zi.
Mod de preparare:
Se spală pieptul de pui şi se pune la fiert separat. Se curaţă legumele şi se pun la fiert in 1 litru şi jumătate de apă. În momentul fierberii se mai adaugă apă daca aceasta scade, având grijă să fie tot timpul aceeaşi cantitate de apă. După fierbere se aruncă ceapa şi cartoful. Se pasează restul şi se adaugă din apa fiartă până are consistenţa unei smântâni. Când este gata pieptul de pui se toacă mărunt şi se adaugă la crema de legume incepând cu 1 lingură în prima zi.
Se serveşte la masa de la 14:00.
Poftă bună!.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu