frunze de spanac ( aprox. 1/2 kg )
ulei de măsline (unt )
Mod de preparare:
Curăţăm spanacul şi alegem frunzele nedeteriorate. Încălzim uleiul (untul) într-o tigaie şi punem spanacul până se înmoaie. Când e gata se pune în blender pentru tocare. Adăugăm apă plată fiartă peste piureul de spanac până obţinem consistenţa dorită.
Pentru copii mai mari de 1 an, se poate adăuga câteva condimente: un căţel de usturoi pasat, busuioc, ceapă.
Mod de preparare:
Curăţăm spanacul şi alegem frunzele nedeteriorate. Încălzim uleiul (untul) într-o tigaie şi punem spanacul până se înmoaie. Când e gata se pune în blender pentru tocare. Adăugăm apă plată fiartă peste piureul de spanac până obţinem consistenţa dorită.
Pentru copii mai mari de 1 an, se poate adăuga câteva condimente: un căţel de usturoi pasat, busuioc, ceapă.
Poftă bună!.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu