200 gr piept de pui;
1 ceapă medie;
10 buc sparanghel;
8 gălbenuşuri;
8 gălbenuşuri;
1 cană iaurt;
1 cană făină albă;
1 cană caşcaval ras;
1 cană caşcaval ras;
puţin unt
Mod de preparare:
Se spală pieptul şi se toacă. Se curăţă ceapa şi se toacă mărunt. Preîncălziţi cuptorul la 220 gr C. Se unge cu unt o tavă ( 9 x 13 inch). Se amestecă carnea de pui, ceapa şi sparanghelul şi se pun în tavă. Într-un vas se bat gălbenuşurile, se adaugă iaurtul şi făina. Se toarnă acest amestec peste carnea de pui şi sparanghel. Coaceţi pentru aprox. 20 minute sau până când un cuţit introdus în centrul vasului iese curat. Se presară caşcavalul şi se introduce înapoi în cuptor pentru încă 3-5 minute până când brănza este topită. Se scoate şi se lasă 5-10 minute înainte de servire.
Mod de preparare:
Se spală pieptul şi se toacă. Se curăţă ceapa şi se toacă mărunt. Preîncălziţi cuptorul la 220 gr C. Se unge cu unt o tavă ( 9 x 13 inch). Se amestecă carnea de pui, ceapa şi sparanghelul şi se pun în tavă. Într-un vas se bat gălbenuşurile, se adaugă iaurtul şi făina. Se toarnă acest amestec peste carnea de pui şi sparanghel. Coaceţi pentru aprox. 20 minute sau până când un cuţit introdus în centrul vasului iese curat. Se presară caşcavalul şi se introduce înapoi în cuptor pentru încă 3-5 minute până când brănza este topită. Se scoate şi se lasă 5-10 minute înainte de servire.
Poftă bună!.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu