Ingrediente:
1 morcov;
1/2 rădăcină păstârnac;
1/2 rădăcină păatrunjel;
1/2 rădacină telină mică;
1/2 rădacină telină mică;
1 ceapă;
1 cartof;
aprox 50 gr brocoli;
aprox 50 gr brocoli;
1/2 dovlecel mediu;
1/2 roşie cherry
Mod de preparare:
Se curăţă legumele şi se pun la fiert într-un litru şi jumătate de apă. În momentul fierberii se mai adaugă apă dacă aceasta scade, având grijă să fie tot timpul aceeaşi cantitate de apă. După fierbere se aruncă ceapa şi cartoful. Se pasează restul şi se adaugă din apa fiartă până are consistenţa unei smântâni.
Mod de preparare:
Se curăţă legumele şi se pun la fiert într-un litru şi jumătate de apă. În momentul fierberii se mai adaugă apă dacă aceasta scade, având grijă să fie tot timpul aceeaşi cantitate de apă. După fierbere se aruncă ceapa şi cartoful. Se pasează restul şi se adaugă din apa fiartă până are consistenţa unei smântâni.
Se serveşte la masa de la 14:00.
Poftă bună!.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu