1 ceaşcă morcov
ras;
1 ceaşcă orez
brun fiert;
1/4 cană ceapă tocată mărunt;
1/4 cană ceapă tocată mărunt;
1 lingură pătrunjel
proaspăt tocat;
150 ml iaurt;
150 ml iaurt;
2 ouă, gălbenuşuri;
2 linguri rase de parmezan fără grăsime sau conţinut redus de grăsime
2 linguri rase de parmezan fără grăsime sau conţinut redus de grăsime
un pic de unt
Mod de
preparare:
Se amestecă
morcovul, orezul, ceapa şi pătrunjelul într-un castron. Se adaugă iaurtul şi gălbenuşurile
şi se amestecă în continuare. Se unge o tavă yena cu unt şi se toarnă în mod
uniform amestecul în vas. Se presară parmezanul deasupra. Se coace la 350 C pentru
50 de minute pană la 1 oră, sau până când
un cuţit ascuţit introdus în centrul vasului iese curat. Se soate vasul
din cuptor şi se lasă să stea timp de 5 minute înainte de servire.
Se serveşte la masa de la 14:00.
Poftă bună!.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu