14-15 frunze de spanac proaspete
1/2 cană branză ricotta sau branză de vaci
2 ouă sau 4 gălbenuşuri;
1/2 cană branză ricotta sau branză de vaci
2 ouă sau 4 gălbenuşuri;
un caţel de usturoi tocat
busuioc;
busuioc;
ulei de măsline sau unt pentru uns
tava
Mod de preparare:
Se curăţă spanacul şi se pune la abur. Când e gata se scurge bine, se toacă şi se combină cu celelalte ingrediente. Amestecul se pune într-un vas uns în prealabil şi se coace în cuptor cca. 15 minute, cuptorul fiind deja încins. Se poate pune amestecul şi într-o tavă de brioşe. Se verifică cu o scobitoare în mijlocul sufleului pentru a se verifica dacă e gata.
Poftă bună!.
Mod de preparare:
Se curăţă spanacul şi se pune la abur. Când e gata se scurge bine, se toacă şi se combină cu celelalte ingrediente. Amestecul se pune într-un vas uns în prealabil şi se coace în cuptor cca. 15 minute, cuptorul fiind deja încins. Se poate pune amestecul şi într-o tavă de brioşe. Se verifică cu o scobitoare în mijlocul sufleului pentru a se verifica dacă e gata.
Poftă bună!.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu