Ingrediente:
50 gr carne viţel;
1 morcov;
1/2 rădăcină păstârnac
1/2 rădăcină pătrunjel ;
1/2 rădăcină pătrunjel ;
1/2 rădăcină mică ţelină;
1 ceapă ;
1 ceapă ;
1 cartof ;
aprox 50 gr brocoli
1/2 dovlecel mediu ;
1/2 dovlecel mediu ;
1/2 roşie cherry
Mod de preparare:
Se spală carnea de viţel şi se pune la fiert separat. Se curăţă legumele şi se pun la fiert in 1 litru si jumătate de apă. În momentul fierberii se mai adaugă apă dacă aceasta scade, având grijă să fie tot timpul aceeaşi cantitate de apă. După fierbere se aruncă ceapa şi cartoful. Se pasează restul şi se adaugă din apa fiartă până are consistenţa unei smântâni. Când este gata carnea de viţel se toacă mărunt şi se adaugă la crema de legume începând cu 1 lingură în prima zi.
Mod de preparare:
Se spală carnea de viţel şi se pune la fiert separat. Se curăţă legumele şi se pun la fiert in 1 litru si jumătate de apă. În momentul fierberii se mai adaugă apă dacă aceasta scade, având grijă să fie tot timpul aceeaşi cantitate de apă. După fierbere se aruncă ceapa şi cartoful. Se pasează restul şi se adaugă din apa fiartă până are consistenţa unei smântâni. Când este gata carnea de viţel se toacă mărunt şi se adaugă la crema de legume începând cu 1 lingură în prima zi.
Se serveşte la masa de la 14:00.
Poftă bună!.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu