1 pachet- 10
buc – sparanghel;
1/2 piept de
pui;
1 ceapă mică;
1 1/2 căni supă de pui ( se obţine după ce se fierbe pieptul);
2 linguriţe de ulei de măsline;
1 1/2 căni supă de pui ( se obţine după ce se fierbe pieptul);
2 linguriţe de ulei de măsline;
1 cană
iaurt ;
1/4 linguriţă de busuioc;
1/4 linguriţă de busuioc;
1 caţel usturoi
Mod de preparare:
Se spală pieptul de pui, se taie cubuleţe şi se fierbe. Se toacă ceapa mărunt. Se toacă usturoiul. Se încălzeşte uleiul într-o tigaie mare (cratiţă) la foc mediu, se adaugă ceapa şi se înăbuşă în ulei amestecând în continuu. Se adaugă sparanghelul, supa de pui, busuiocul şi usturoiul şi se fierbe la foc mediu până sparanghelul este fraged. Se ia de pe foc, se amestecă cu pieptul de pui şi iaurtul. Se dă prin robot.
Se serveşte la masa de la ora 14:00.
Poftă bună!.
Mod de preparare:
Se spală pieptul de pui, se taie cubuleţe şi se fierbe. Se toacă ceapa mărunt. Se toacă usturoiul. Se încălzeşte uleiul într-o tigaie mare (cratiţă) la foc mediu, se adaugă ceapa şi se înăbuşă în ulei amestecând în continuu. Se adaugă sparanghelul, supa de pui, busuiocul şi usturoiul şi se fierbe la foc mediu până sparanghelul este fraged. Se ia de pe foc, se amestecă cu pieptul de pui şi iaurtul. Se dă prin robot.
Se serveşte la masa de la ora 14:00.
Poftă bună!.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu