3/4 ceaşcă de lapte
2 linguriţe de sare
3/4 cană pesmet
1/2 cană parmezan ras
1/4 linguriţă cimbru
1/4 linguriţă busuioc
1/4 linguriţă piper
1/4 linguriţă boia de ardei dulce
1 linguriţă praf de usturoi
2 linguriţe de sare
3/4 cană pesmet
1/2 cană parmezan ras
1/4 linguriţă cimbru
1/4 linguriţă busuioc
1/4 linguriţă piper
1/4 linguriţă boia de ardei dulce
1 linguriţă praf de usturoi
4 fileuri de cod - medii, spălate şi curăţate
1/2 ceaşcă de unt, topit
1/2 ceaşcă de unt, topit
Mod de
preparare:
Într-un castron se amestecă laptele şi sarea.
Separat, într-un alt castron, se amestecă pesmet, parmezan, cimbru, busuioc,
piper, boia de ardei şi praful de usturoi. Se dă peştele prin lapte şi pe urmă
prin combinaţia de condimente şi se aşează într-un vas yena uns cu unt. Se dăa
la cuptor, la 200 C, aproximativ 15-25
minute.
Poftă bună!.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu