miercuri, 14 noiembrie 2012

Cremă de legume 2

- după 7 zile de la Cremă de legume 1
Ingrediente:
1 morcov; 
1/2 rădăcină  păstârnac; 
1/2 rădăcină păatrunjel;
1/2 rădacină telină mică; 
1 ceapă; 
1 cartof;
aprox  50 gr brocoli;
1/2 dovlecel mediu; 
1/2 roşie cherry

Mod de preparare:
Se curăţă legumele şi se pun la fiert într-un  litru şi jumătate de apă. În momentul fierberii se mai adaugă apă dacă aceasta scade, având grijă să fie tot timpul aceeaşi cantitate de apă. După fierbere se aruncă ceapa şi cartoful. Se pasează restul şi se adaugă din apa fiartă până are consistenţa unei smântâni.
Se serveşte la masa de la 14:00.
Poftă bună!.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu