miercuri, 14 noiembrie 2012

Piure de legume cu piept de pui

- după 7 zile de la Cremă de legume 2
Ingrediente:
50 gr piept de pui ; 
1 morcov ; 
1/2 rădăcină păstârnac ;
1/2 rădăcină pătrunjel ; 
1/2 rădăcină mică telină;
1 ceapă ;
1 cartof ;
aprox  50 gr brocoli
1/2 dovlecel mediu ; 
1/2 roşie cherry

Mod de preparare:
Se spală pieptul de pui şi se pune la fiert separat. Se curaţă  legumele şi se pun la fiert in 1 litru şi jumătate de apă. În momentul fierberii se mai adaugă apă daca aceasta scade, având grijă să fie tot timpul aceeaşi cantitate de apă. După fierbere se aruncă ceapa şi cartoful. Se pasează restul şi se adaugă din apa fiartă până are consistenţa unei smântâni. Când este gata pieptul de pui se toacă mărunt şi se adaugă la crema de legume incepând cu 1 lingură în prima zi.
Se serveşte la masa de la 14:00.
Poftă bună!.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu