vineri, 16 noiembrie 2012

Sparanghel şi pui la cuptor

Ingrediente:

200 gr piept de pui; 
1 ceapă medie; 
10 buc sparanghel;
8 ouă;
 2 căni lapte ( sau 1 cană iaurt); 
1 cană făină albă;
1 cană caşcaval ras;
1 căţel usturoi; 
puţin ulei de măsline ;
1 vârf cuţit piper;  mărar

Mod de preparare:
Se spală pieptul şi se toacă. Se curăţă ceapa şi usturoiul şi se toacă mărunt. Preîncălziţi cuptorul la 220 gr C. Se pune puţin ulei într-o tavă ( 9 x 13 inch). Se amestecă carnea de pui, ceapa şi sparanghelul şi se pun în vasul de copt. Într-un vas se bat ouale, se adaugă laptele (sau iaurtul), făina şi condimentele. Se toarnă acest amestec peste carnea de pui şi sparanghel. Coaceţi pentru aprox. 20 minute sau până când un cuţit introdus în centrul vasului iese curat. Se presară caşcavalul şi se introduce înapoi în cuptor pentru înca 3-5 minute până când brânza este topită. Se scoate şi se lasă 5-10 minute înainte de servire.
Poftă bună!.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu