joi, 15 noiembrie 2012

Cremă de morcovi şi orez

Ingrediente :
1 ceaşcă morcov ras; 
1 ceaşcă orez brun fiert;
1/4 cană ceapă tocată mărunt; 
1 lingură pătrunjel proaspăt tocat;
150 ml iaurt; 
2 ouă, gălbenuşuri;
2 linguri rase de parmezan fără grăsime sau conţinut redus de grăsime 
un pic de unt
 
Mod de preparare:
Se amestecă morcovul, orezul, ceapa şi pătrunjelul într-un castron. Se adaugă iaurtul şi gălbenuşurile şi se amestecă în continuare. Se unge o tavă yena cu unt şi se toarnă în mod uniform amestecul în vas. Se presară parmezanul deasupra. Se coace la 350 C pentru 50 de minute pană  la 1 oră, sau până când un cuţit ascuţit introdus în centrul vasului iese curat. Se soate vasul din cuptor şi se lasă să stea timp de 5 minute înainte de servire. 
Se serveşte la masa de la 14:00.
Poftă bună!.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu